Man (48) Gorinchem doodde eerst vrouw (54) en toen zichzelf

Man (48) Gorinchem doodde eerst vrouw (54) en toen zichzelf

Geplaatst op 17 september 2022, om 13:17 uur

GORINCHEM – De politie heeft het onderzoek afgerond naar de twee doden, een 54-jarige vrouw en een 48-jarige man, die 11 september werden aangetroffen in een woning in Gorinchem.

Uit onderzoek blijkt dat de vrouw om het leven is gebracht door de man, die zichzelf daarna van het leven beroofde, meldt de politie. Politieagenten waren een dag eerder nog bij de woning van het stel aan de Hendrik Verschuringstraat geweest na een telefoontje van een bekende van de man die zich zorgen maakte.

Agenten wisten dat de man bekend was bij de zorg en hebben doorgevraagd over de verontrustende signalen. Maar volgens de politie was zowel de man als de vrouw rustig en ze gaven beiden aan dat er geen reden was tot zorg.