Princes Amalia en Rutte in vizier van de Mocro-mafiia

Princes Amalia en Rutte in vizier van de Mocro-mafiia

Geplaatst op 17 september 2022, om 13:36 uur

AMSTERDAM – De politie en het Openbaar ministerie maken zich grote zorgen over de veiligheid van prinses Amalia en minister-president Mart Rutte na signalen dat kopstukken van de Mocro-maffia het op een van hen voorzien zou hebben, meldt de Telegraaf.

De beveiligingsmaatregelen zijn aanzienlijk opgeschroefd omdat rekening gehouden wordt met poging tot ontvoering of het plegen van een aanslag. Daarnaast is justitie bezorgd over het contact tussen Ridouan Taghi en Mohammed B. De twee zaten bij elkaar in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught.

Omdat de contacten tussen de twee te innig waren, werd Mohammed B. overgeplaatst. Sindsdien sturen zij brieven met Koranverzen naar elkaar, waarin volgens justitie mogelijk gecodeerde boodschappen zijn verwerkt.

Foto: koninklijkhuis.nl