Advocaat wil aanpassing programma Ewout Genemans

Advocaat wil aanpassing programma Ewout Genemans

Geplaatst op 19 september 2022, om 15:11 uur

AMSTERDAM – De uitzending van het RTL-programma Ewout: moet worden aangepast, vindt advocaat Inez Weski. Ze heeft een klachtenbrief gestuurd naar RTL over de uitzending Mee Met De Zware Jongens, waarin wordt gesproken over haar cliënt Mario R., zonder dat hij hiervan op de hoogte was of toestemming had gegeven.

R. is een van de hoofdverdachten in het liquidatieproces Marengo, rond Ridouan Taghi – tevens cliënt van Weski. In de uitzending, waarin presentator Genemans meegaat met zwaarbeveiligde transporten van gevangenen – wordt gesproken over het vervoer van R. van de rechtbank naar de gevangenis.

De uitzending is al te zien op Videoland en staat gepland voor dinsdag op RTL5.

RTL was nog niet bereikbaar voor commentaar.

Door: ANP