Verdachte van ernstige mishandeling bij NS-station gezocht

Verdachte van ernstige mishandeling bij NS-station gezocht

Geplaatst op 14 september 2022, om 11:12 uur

DEN BOSCH – Rond 04.15 uur in de vroege ochtend van zondag 17 april 2022 werd een jongen van 19 mishandeld door een groepje jonge mannen, vlak bij Station ’s-Hertogenbosch. Hij liep daarbij een gebroken kaak op.

Het slachtoffer was met vrienden uit geweest toen hij die nacht wat verkoeling zocht in de Drakenfontein bij het station. Daarmee bleek hij de aandacht te trekken van twee mannen die bij een groepje hoorden dat iets verderop bij de taxistandplaats stond. Zij kwamen naar hem toen en één van hen begon hem te slaan.

https://youtu.be/lBMk6Vm3UTk

 

Beelden agressieve dader

De 19-jarige man probeerde weg te komen en kreeg daarbij hulp van omstanders, maar de dader liet zich niet zomaar stoppen. Een vriend van het slachtoffer wist een foto van de agressieve man te maken. Neem alstublieft contact op als u weet wie hij is, aan de hand van die foto of wellicht van de bewakingsbeelden hierboven.

Beeld: Opsporing Verzocht