FOTO UPDATE Goederentrein met auto’s in brand, treinverkeer plat

FOTO UPDATE Goederentrein met auto’s in brand, treinverkeer plat

Geplaatst op 14 september 2022, om 14:26 uur

ETTEN-LEUR – Op een goederentrein bij Etten-Leur die is geladen met vele tientallen personenauto’s was woensdagmiddag brand uitgebroken. De brand heeft gewoedt in het midden van de trein op diverse plaatsen. Meerdere auto’s stonden in brand, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

De brand veroorzaakte veel rook. De trein heeft schade veroorzaakt aan de bovenleiding, waarop de stroom is uitgeschakeld. NS meldt dat het treinverkeer tussen Breda en Roosendaal de rest van de dag gestremd zal zijn. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Medewerkers van ProRail zijn onderweg om de problemen op te lossen.

Er zijn geen reizigers betrokken bij het incident. De schade is groot

 

Door: ANP