Duizenden euro’s brandstof buitgemaakt met geskimde passen

Duizenden euro’s brandstof buitgemaakt met geskimde passen

Geplaatst op 14 september 2022, om 11:05 uur

HETEREN – Bij de inbraak in meerdere voertuigen op het terrein van een schoonmaakbedrijf werd een aantal tankpassen gedupliceerd. Door die zogenoemde ‘skimming’ kon later voor enorme bedragen brandstof worden getankt. De politie vraagt uw aandacht voor verdachten die op beeld zijn vastgelegd.

’s Avonds laat op woensdag 16 maart 2022 sloegen daders toe op het bedrijfsterrein in Heteren. In de 48 uur die volgden, werd voor duizenden euro’s brandstof getankt op kosten van het gedupeerde bedrijf. In zowel Utrecht-West als in Schiedam verschenen verdachten in beeld.

Herkenning gevraagd

Uiteraard heeft de politie de auto’s die werden volgetankt in kaart gebracht, maar het onderzoek richt zich met name op de twee niet-geblurde mannen op de camerabeelden hierboven.
Ook als u iets weet of vermoedt over de inbraken in de bedrijfswagens in Heteren hoort de politie heel graag van u. Tippen kan als u dat liever heeft ook anoniem.

Beeld: Opsporing Verzocht