Arrestatie in onderzoek naar explosieven bij woningen

Arrestatie in onderzoek naar explosieven bij woningen

Geplaatst op 9 september 2022, om 21:37 uur

MIDDEN NEDERLAND  – In het onderzoek naar de explosies in Hoef en Haag, Tienhoven en Huizen heeft de politie deze week een verdachte aangehouden. Ook is deze vrouw vermoedelijk betrokken bij de dreiging op andere woningen in Huizen, Nieuwegein en Hoef en Haag.

Afgelopen woensdag werd een 33-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de explosies. In het onderzoek dat direct na de explosies is gestart zit nog een 42-jarige verdachte uit Den Haag vast. Naast de recente aanhouding worden aanvullende arrestaties niet uitgesloten.

De 33-jarige verdachte is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft in voorlopige hechtenis.

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram