Groot mes in beslag genomen na vermoedelijke overval

Groot mes in beslag genomen na vermoedelijke overval

Geplaatst op 9 september 2022, om 12:10 uur

PURMEREND – Vrijdagochtend omstreeks 10:30 uur is aan de Antwerpenhaven in Purmerend een groot onderzoek gestart. Het gebeid rondom het adviesbureau aldaar is afgezet en de politiehelikopter hing in de lucht.

De ambulance werd gealarmeerd en via Burgernet stuurt de politie het verzoek uit om uit te kijken naar twee verdachte mannen. De forensische opsporing is ter plekke alsmede agenten in kogelwerende vesten. Zij troffen een groot mes aan die in beslag is genomen.

Op 22 april vond er ook al een beroving plaats bij dit bedrijf aan de Antwerpenhaven. Toen beroofden twee jongens een man, met een taser.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen