Gewapende overval bij afhaalrestaurant, daders op de vlucht

Gewapende overval bij afhaalrestaurant, daders op de vlucht

Geplaatst op 6 september 2022, om 10:36 uur

DEN HELDER – Maandagavond rond 20.00 is een afhaalrestaurant aan de Nieuwstraat overvallen. Twee onbekende mannen kwamen het restaurant binnen en bedreigden het aanwezig personeel met een wapen. Na de overval ging het tweetal er vandoor. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de overval, of de vlucht van de overvallers. Op dit moment is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt.

Van de twee overvallers is het volgende signalement bekend:

Dader 1:

Man
lichte huidskleur
smal postuur
ongeveer 18 jaar oud
zwarte jas met een zwarte capuchon over zijn hoofd
zwarte broek
droeg witte ‘oortjes’ voor muziek

Dader 2:

Man
lichte huidskleur
mogelijk bivakmuts op
mogelijk grijsachtige Nike-tech jas

Heeft u informatie die de recherche kan helpen in dit onderzoek? Neemt u dan alstublieft contact op met de recherche in Den Helder via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem melding doen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.