23-jarige aangehouden voor vuurwapenbezit

23-jarige aangehouden voor vuurwapenbezit

Geplaatst op 6 september 2022, om 10:34 uur

BERKEL EN RODENRIJS – In de nacht van zondag op maandag 5 september werden omwonenden van het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs opgeschrikt door meerdere harde knallen. Agenten konden ter plaatse direct een 23-jarige man aanhouden die een vuurwapen bij zich bleek te hebben.

Rond 02.30 uur kwam er bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er harde knallen waren gehoord nabij de sportvelden aan het Hoge Land, net alsof er geschoten werd. Agenten snelden direct op de melding af, maar vonden ter plaatse niemand meer. Na een zoekslag troffen zij in de omgeving een 23-jarige man uit Rotterdam aan die een vuurwapen op zak had. Hij is aangehouden op verdenking van vuurwapenbezit. Morgen wordt hij voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Wees een held, voorkom geweld.
Voorkom slachtoffers door schietincidenten en help de buurt veilig te houden door vuurwapens van straat te krijgen. Melden kan volledig anoniem via onderstaande contactknoppen.