Getuigen gezocht van overval op supermarkt

Getuigen gezocht van overval op supermarkt

Geplaatst op 5 september 2022, om 15:43 uur

GRONINGEN– De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan de Prunusstraat in Groningen. De overval vond vrijdag plaats rond 19:50 uur. De verdachte is nog voortvluchtig.

De verdachte bedreigde een caissière van de supermarkt met een wapen en hij is er uiteindelijk vandoor gegaan met een onbekende buit. De man is mogelijk te voet weggevlucht in de richting van de Maluslaan. Bij de overval is niemand gewond geraakt.

Signalement:
Het ging om een man met een witte huidskleur. De verdachte heeft een vrij lang en dun postuur. De man droeg tijdens de overval donkere kleding, waaronder een zwarte jas met een capuchon. Ook droeg hij een zwarte muts. Hij heeft zijn buit meegenomen in een tas.