16-jarige leerling neergestoken na uit de hand gelopen ruzie

16-jarige leerling neergestoken na uit de hand gelopen ruzie

Geplaatst op 5 september 2022, om 19:46 uur

HILVERSUM – In de omgeving van de Arena is vanmiddag een 16-jarige leerling van een nabijgelegen school tijdens een steekincident gewond geraakt. Aanleiding zou een uit de hand gelopen ruzie zijn waarbij meerdere personen aanwezig waren. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen om foto’s of filmpjes van het geweld met de politie te delen.

De steekpartij vond rond 12.45 uur plaats bij een veldje nabij de Arena. De politie startte direct met een zoekactie in de omgeving naar de dader(s). Ook spreekt de politie met getuigen. Het slachtoffer is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is onbekend.

Beelden gevraagd

Getuigen of personen met meer informatie die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Als getuigen beelden hebben van de vechtpartij en/of het steekincident, kunnen zij zich melden bij de politie.