Woning in Rotterdam beschoten; politie zoekt getuigen

Woning in Rotterdam beschoten; politie zoekt getuigen

Geplaatst op 5 september 2022, om 15:23 uur

ROTTERDAM – Zondagavond is een woning aan de Stormerdijk in Rotterdam beschoten. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Ook zijn er nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet onderzoek en is op zoek naar verdachten en getuigen.

Rond 22:30 uur kwam er bij de meldkamer van de politie een melding binnen over een beschieting van een woning. Agenten snelden op de melding af en vonden op straat meerdere kogelhulzen. Gelukkig raakte niemand gewond, maar dit had heel anders kunnen aflopen. De recherche doet onderzoek naar de beschieting.

Vooralsnog tast de politie in het duister als het gaat om de aanleiding van de beschieting. Daarom spreken rechercheurs graag met mensen die iets gezien hebben of meer weten.