27-Jarige zwaargewond na steekpartij, verdachte nog spoorloos

27-Jarige zwaargewond na steekpartij, verdachte nog spoorloos

Geplaatst op 4 september 2022, om 09:16 uur

GRONINGEN – Op zaterdagavond rond 21.50 heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Asingastraat in Groningen. Hierbij raakte een 27-jarige man uit Groningen ernstig gewond. De verdachte is nog niet aangehouden.

Steekincident
De 27-jarige slachtoffer uit Groningen werd vervoerd naar het ziekenhuis en de politie startte gelijk een onderzoek. Op dit moment is de politie op zoek naar de verdachte en is het onderzoek volop gaande.

Onderzoek
Het onderzoek van de politie richt zich op wat de aanleiding voor het steekincident is geweest en het achterhalen van de verdachte. De politie doet sporenonderzoek, buurtonderzoek en onderzoekt of er camerabeelden zijn.

Heeft u informatie?
Heeft u informatie die de politie kan helpen? Of bent u getuige geweest van het steekincident aan de Asingastraat? Bel dan 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.