Vier personen aangehouden na schietpartij, één persoon zwaargewond

Vier personen aangehouden na schietpartij, één persoon zwaargewond

Geplaatst op 4 september 2022, om 09:13 uur

ROTTERDAM – In Rotterdam zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier personen aangehouden na een schietpartij aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam, meldt NOS.

Rond 03:40 uur werden er schoten gelost in de wijk Charlois, waarna de politie uitrukte. Mogelijk is er een verband met een ruzie die in het café had plaatsgevonden. Daarbij zou een achtervolging zijn ontstaan waarbij er op elkaar geschoten is.

Volgens een getuigen is er later een zwaargewond slachtoffer bij het Ikazia ziekenhuis afgezet die in zijn gezicht geschoten zou zijn. Of de man betrokken was bij de schietpartij aan de Wolphaertsbocht, is nog onduidelijk.