Groep overvallers uit op Rolexen

Groep overvallers uit op Rolexen

Geplaatst op 1 september 2022, om 15:13 uur

AMERSFOORT- De politie denkt dat in Amersfoort één groep daders achter zowel twee woningovervallen en twee pogingen daartoe zit als achter de overval op een brillenwinkel. Het heeft er alle schijn van dat de overvallers specifiek op Rolex-horloges uit zijn, waarbij ze geweld niet uit de weg gaan.

Daags na de overval op de brillenwinkel, in juni afgelopen jaar aan de Hendrik van Viandenstraat, werd een verdachte aangehouden: een 15-jarige jongen uit Amsterdam. De politie gaat er vooralsnog van uit dat de overige verdachten uit Amersfoort en omgeving komen.

Behalve een echte Rolex werd bij één van de overvallen een imitatie exemplaar buitgemaakt. Hierboven ziet u afbeeldingen van de betreffende horloges. Weet of vermoedt u waar deze inmiddels kunnen zijn, neem alstublieft contact op met de politie.

Ook als u enig idee heeft over de identiteit van één of meer van de overvallers of als u iets weet over de groep waartoe zij vermoedelijk behoren, hoort de politie dat heel graag van u.

https://www.youtube.com/watch?v=7_YTJO8Poh8

Foto: Politie

facebook