Automobilist rijdt tegen boom en raakt gewond

Automobilist rijdt tegen boom en raakt gewond

Geplaatst op 27 augustus 2022, om 15:05 uur

TILBURG – Een 26-jarige automobilist uit Oisterwijk raakte zaterdag 27 augustus op de Ringbaan-Zuid gewond. Door een nog onbekende oorzaak raakte hij met zijn auto van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand.

Rond 08.00 uur rukten de hulpdiensten uit voor het eenzijdige ongeval op de Ringbaan-Zuid. De brandweer bevrijdde de gewonde bestuurder. Met een ambulance werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Doordat door de aanrijding een deel van de boom afbrak en er verschillende puinstukken over de weg lagen, werd de weg tijdelijk afgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Bij de man is bloed afgenomen om te kijken of er verdovende middelen of alcohol is gebruikt.