Dronken man ramt pijlwagen bij werkzaamheden A2; bijrijder raakt gewond

Dronken man ramt pijlwagen bij werkzaamheden A2; bijrijder raakt gewond

Geplaatst op 14 augustus 2022, om 10:13 uur

EINDHOVEN – Een man is vannacht op de A2 bij Eindhoven tegen een pijlwagen gereden. Deze stond daar in verband met de wegwerkzaamheden die daar plaatsvonden.

De ravage was groot en de hulpdiensten werden massaal ingezet. De brandweer van Eindhoven en Best werden met meerder wagens naar het ongeval gestuurd. In het voertuig dat op de pijlwagen botste zaten twee personen. De bijrijder raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van het voertuig heeft volgens een blaastest te veel gedronken en is dus onder invloed van drank en/of drugs. Hij is aangehouden voor verder onderzoek. De auto van de man is ook in beslag genomen voor verder onderzoek.

De politie doet sporen onderzoek en de weg moet na het ongeval gereinigd worden. Ook moet de pijlwagen worden vervangen.