UPDATE Wielrenner Eindhoven mogelijk overleden door hitte

UPDATE Wielrenner Eindhoven mogelijk overleden door hitte

Geplaatst op 14 augustus 2022, om 10:27 uur

EINDHOVEN – Een wielrenner in Eindhoven is mogelijk onwel geworden, en overleden door de hitte. Dit is een van de scenario’s waar de politie rekening mee houdt bij het onderzoek naar een overleden jonge man.

De jonge man werd naast zijn wielren fiets gevonden, mogelijk zocht hij verkoeling in de schaduw onder een boom en is hij door de hitte tijdens het wielrennen onwel geworden laat de politie ter plaatse weten.

De man werd iets na 20:00 gevonden bij een bossage in de buurt van restaurant de Mispelhoef. De politie laat weten dat onderzoek heeft uitgewezen dat de man in ieder geval niet is overleden door een misdrijf of een ongeval. Oververhitting tijdens het sporten is een van de mogelijkheden. Het slachtoffer zou een franse militair zijn die werkzaam was op de kazerne in Oirschot.

LEES OOK: Lichaam gevonden in de bosjes bij Oirschotsedijk Eindhoven