Vrouw en man gedood bij schietpartij in een woning in Roermond

Geplaatst op 3 augustus 2022 22:32 uur | Laatst bijgewerkt op 3 augustus 2022 22:32

ROERMOND – Woensdagavond trof de politie in een woning aan de Kasteel Hillenraedtstraat twee dodelijke slachtoffers aan. Naast de bewoonster is een man het tweede slachtoffer. Beide slachtoffers zijn door schotwonden om het leven gekomen.

Tekst loopt door onder de advertentie

Rond 18.30 uur werden schoten gehoord buiten de woning. De gealarmeerde politie onderhandelaar kreeg geen contact met de mensen in de woning. Een eenheid van de Dienst Speciale Interventies, DSI, kwam ter plekke en ging de woning binnen. Daar troffen de agenten beide slachtoffers aan.

Op dit moment doet de politie onderzoek in de woning.  Op het moment van de melding werd een traumahelicopter gealarmeerd. Deze is niet ingezet.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn Zelfmoord. Praat erover. Tel: 0800-0113 (gratis), 113 (regulier tarief) of www.113.nl.

facebook