Twee zwaargewonden bij uit de hand gelopen verkeersruzie

Twee zwaargewonden bij uit de hand gelopen verkeersruzie

Geplaatst op 3 augustus 2022, om 17:02 uur

MUNTENDAM – Bij een aanrijding op Het Loeg in Muntendam zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt, waarvan twee ernstig.

Eén van de personen is een fietser, de man reed in een ligfiets op het Loeg en wilde linksaf slaan het fietspad op. De andere gewonden komen uit een personenauto; deze ramde met volle snelheid het hekwerk bij de brug. Volgens ooggetuigen achtervolgde de personenauto met zeer hoge snelheid een busje welke voor hem reed. De fietser is volgens diezelfde ooggetuige over het hoofd gezien en werd gelanceerd. Drie ambulances kwamen ter plaatse evenals de traumahelikopter.

De weg is gedurende de hele middag afgesloten. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan.

Foto’s: Venema Media