Vrouw vergeet handrem, auto belandt in de vijver

Vrouw vergeet handrem, auto belandt in de vijver

Geplaatst op 3 augustus 2022, om 16:18 uur

CRUQUIUS –  Een automobiliste keek woensdagmiddag beteuterd na het winkelen op de meubelboulevard in de Cruquius. Na het winkel kwam ze er namelijk achter dat haar geparkeerde wagen niet meer in het parkeervak stond. De wagen stond vermoedelijk niet goed op de handrem en is even na twee uur uit het parkeervak gerold en zo het water in.

De wagen is naar het midden van het water gedreven waarna hij verder is gezonken. Omstanders hebben de hulpdiensten gealarmeerd. De politie had de boel afgezet waarna de eigenaresse van de wagen zich na ongeveer een half uurtje bij de agenten meldde dat het vermoedelijk haar wagen was die daar was gezonken. Een bergingsbedrijf zal de wagen er later vanmiddag uit halen.

 

Foto’s: Michel van Bergen