Man schopt tegen politieauto en deelt kopstoot uit aan agent

Man schopt tegen politieauto en deelt kopstoot uit aan agent

Geplaatst op 1 augustus 2022, om 10:11 uur

HOEK – Op een camping in Hoek is zondagavond een 28-jarige man uit Terneuzen aangehouden nadat hij meerdere keren tegen een politieauto had aangetrapt. Agenten waren op de camping vanwege een mishandeling.

 

Tijdens de afhandeling van de mishandeling zagen de agenten de man tegen de politieauto schoppen. Toen de politie hem wilde aanhouden kwam hij dreigend op de agenten aflopen. Nadat er werd gedreigd het stroomstootwapen in te zetten, werkte de man mee aan zijn aanhouding.

 

De man deelde na zijn aanhouding nog wel een kopstoot uit aan één van de agenten toen hij in de auto werd gezet. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor vernieling, mishandeling van een ambtenaar in functie en het weigeren mee te werken aan een bloedproef.