Vader naar de grond getrapt, tanden eruit en kaakbreuk

Vader naar de grond getrapt, tanden eruit en kaakbreuk

Geplaatst op 1 augustus 2022, om 09:42 uur

COEVORDEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is in de Tuinstraat in Coevorden een vader van vier kinderen tot bloedens toe mishandeld door zeven tot tien mensen. De man liep ernstige verwondingen op, meldt Hart van Nederland.

Het slachtoffer was samen met een vriend in de stad om te vieren dat de bouwvakvakantie was begonnen. ‘Er was helemaal niks aan de hand, ook niet in het café, daar was gewoon een goede sfeer’ verteld de zwager tegen Hart van Nederland.

 

Flink te grazen genomen
De man werd op de grond gegooid en door zeven mensen in elkaar getrapt. Een buurtbewoner zag dat de daders heel lang op hem in stonden te trappen. Op het moment van de mishandeling heeft niemand de politie gebeld. De man is richting huis gelopen toen hij een bekende tegen kwam en hem naar huis bracht.

 

Verwondingen
Het slachtoffer liep bij de mishandeling een meervoudige kaakbreuk op en zijn tanden zitten los. Het gevolg was dat er kiezen getrokken moesten worden en kreeg de man een wortelkanaalbehandeling.

 

Vakantie
Het slachtoffer zou samen met zijn gezin maandag op vakantie gaan, maar dat wordt met een aantal dagen ingekort vanwege de operatie. Het slachtoffer is een vader van vier jonge kinderen wil koste wat het kost op met hen. ‘Dan blijf ik maar extra veel in het huisje, maar kunnen de kinderen lekker zwemmen’.

 

 

Getuigenoproep
De politie is opzoek naar getuigen van het incident. De mishandeling vond plaats ter hoogte van Ons Café in Coevorden. De politie is op zoek naar mensen die binnen waren en mogelijk meer weten over de aanleiding.