Man (47) die zwaargewond werd gevonden na vermoedelijke overval is overleden

Man (47) die zwaargewond werd gevonden na vermoedelijke overval is overleden

Geplaatst op 18 juli 2022, om 10:20 uur

HELENAVEEN – De 47-jarige man die maandag 11 juli zwaargewond is geraakt na vermoedelijk een zeer gewelddadige overval in zijn huis in Helenaveen is zondag overleden, dat meldt de politie.

Maandagochtend rond acht uur kreeg de politie een melding dat er aan de Lage Brugweg een zwaargewonde man in een huis lag. De agenten gingen direct ter plaatse en daar troffen zij de man, zwaargewond, aan. De man is meegenomen naar het ziekenhuis en is daar zondag aan zijn verwondingen overleden.

De politie verteld dat de man tussen zondagavond zeven en maandagochtend acht uur gewond is geraakt. Ook zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar sporen in en rondom de woning, onder meer met speurhonden. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, het onderzoek van de politie is nog in volle gang.

Het vermoeden zou zijn dat de dader of daders gevlucht zouden zijn naar het Esso Tankstation aan de A67.

Lees ook: Man zwaargewond na vermoedelijke woning overval