Man met steekwond belt zelf 112

Man met steekwond belt zelf 112

Geplaatst op 14 juli 2022, om 19:28 uur

TILBURG – De politie onderzoekt een mogelijk steekincident dat zich donderdagnacht rond 01.00 uur moet hebben afgespeeld in het Wilhelminapark in Tilburg. Rond die tijd meldde een slachtoffer namelijk bij de alarmcentrale dat hij medische hulp nodig had.

Het toegesnelde ambulancepersoneel ziet bij aankomst al snel dat de verwoning een steekwond betreft. Zodoende wordt ook de politie ingeschakeld. Het slachtoffer is dan bij kennis, maar spreekt kennelijk geen Nederlands of Engels, waardoor onduidelijk blijft wat er gebeurd is. In het park vindt de politie sporen die kunnen duiden op een schermutseling of vechtpartij. Het slachtoffer wordt dan naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels buiten levensgevaar.

De politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden die meer helderheid kunnen brengen in wat er zich precies heeft afgespeeld.