Vrouw overlijdt na uit de hand gelopen verkeersruzie over blikschade

Vrouw overlijdt na uit de hand gelopen verkeersruzie over blikschade

Geplaatst op 14 juli 2022, om 18:43 uur

LITH – Een lichte aanrijding met slechts wat blikschade eindigde woensdag in het overlijden van 38-jarige vrouw uit Lith. De politie heeft een 69-jarige vrouw uit Oss aangehouden. Dat meldt de politie donderdag.

Het is even na 19.00 uur wanneer de bestuurster van een personenauto in aanrijding komt met een geparkeerde auto op de Kerkstraat in Lith. Om de andere partij te achterhalen doet ze navraag van wie de beschadigde auto is.

Kort daarna melden zich een man en een vrouw die aangeven eigenaar te zijn van de auto. De 3 personen gaan met elkaar in gesprek. Op zeker moment wordt het gesprek grimmig en ontstaat er een woordenwisseling. Deze woordenwisseling loopt uit hand. De bestuurster van de auto rijdt vervolgens weg en de man wordt hierbij meegetrokken. De vrouw belandt op de motorkap. Hoe dat precies is gebeurd, wordt onderzocht. De auto komt verderop tot stilstand. De 38-jarige vrouw raakt bij het incident ernstig gewond en is later die nacht aan haar verwondingen overleden.

De politie doet verder onderzoek naar de feiten en omstandigheden die hebben geleid tot dit incident. De 69-jarige bestuurster is aangehouden. De rol van de 42-jarige partner van de overleden vrouw wordt ook onderzocht.

Getuigen gezocht
Was u tussen 18.45 uur en 19.30 uur in de buurt van de Kerkstraat in Lith Heeft u iets meegekregen van het incident? Of hebt u beelden? Deel uw camerabeelden (bewakingscamera, dashcam of ringdeurbel) met de politie. Neem dan direct contact via 0900-8844. Liever anoniem informatie delen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle informatie is welkom.

Foto’s Meester Multi Media