Politie zoekt getuigen geweldsincident centrum

Politie zoekt getuigen geweldsincident centrum

Geplaatst op 14 juli 2022, om 19:52 uur

AMSTERDAM – In de nacht van woensdag op donderdag heeft een geweldsincident plaatsgevonden op de Warmoesstraat. Hierbij raakte één persoon gewond.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding dat zich op de Oudebrugsteeg een man met een steekwond zou bevinden. Eenmaal ter plaatse bleek dit inderdaad het geval te zijn Het slachtoffer, een 24-jarige man uit Budel, is  vermoedelijk na het incident op de Warmoesstraat in de richting van het Damrak gelopen en op de Oudebrugsteeg kon hij niet meer verder. De man werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd en daarna afgevoerd naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht 
Wat zich deze nacht heeft afgespeeld en wat de exacte aanleiding van dit geweldsincident is geweest, wordt door de recherche onderzocht. De recherche komt dan ook graag in contact met getuigen die tussen 00.45 en 01.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Warmoesstraat/Damrak/Oudebrugsteeg dat te maken kan hebben met deze zaak. Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij altijd onderstaand registratienummer. Of vul onderstaand tipformulier in.

2022146904