Motorrijder zwaargewond na harde botsing tegen auto in woonwijk

Motorrijder zwaargewond na harde botsing tegen auto in woonwijk

Geplaatst op 9 juli 2022, om 06:53 uur

EINDHOVEN – Een motorrijder is vrijdagavond geschept door een auto op de kruising van de Knokkelaan Bruggelaan in Eindhoven. De bestuurder raakte hierbij zwaargewond.

Het ongeval gebeurde rond 23:00 uur. Vanwege de ernst van de verwondingen werd er naast een ambulance ook een traumahelikopter opgeroepen. De man kwam van een groot feest op een feestlocatie in de buurt. Hij reed met zijn motor een kruising op en zag een auto die van rechts kwam vermoedelijk over het hoofd. De automobilist kon ook niet meer tijdig stoppen, waarna hij geschept werd.

Ruime afzetting
Omdat het feest waar de motorrijder vandaan kwam om de hoek was, was het al snel enorm druk met omstanders. Ook de familie van het slachtoffer was snel op de plaats van het incident. De politie moest de kruising daarom ruim afzetten met auto’s en afzetlint en iedereen moest op ruime afstand blijven.

De man is uiteindelijk zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Verder politieonderzoek is door verschillende getuigenverklaringen waarschijnlijk niet nodig.