Bejaard echtpaar beroofd van tas: vrouw meegesleurd

Bejaard echtpaar beroofd van tas: vrouw meegesleurd

Geplaatst op 8 juli 2022, om 23:50 uur

HELMOND – Een bejaard echtpaar is vrijdagmiddag beroofd aan de Groenewoud in Helmond. De dader heeft een handtas buitgemaakt, nadat hij de vrouw had meegesleurd.

De 78-jarige vrouw had een tas om haar nek, welke is meegenomen door de dader. Een getuige heeft de worsteling gezien en verklaarde dat de dader de vrouw enkele meters heeft meegesleurd voordat hij de tas had. Zowel de man als de vrouw zijn in een ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis en zijn door een familielid opgehaald. Volgens een getuige zou de dader en ongeveer 30-jarige man zijn. Na zijn daad is hij gevlucht en politie doet onderzoek.

De man van de vrouw wilde zijn vrouw helpen en zij zijn toen samen in de struiken terecht gekomen waar hij zijn gehoorapparaat verloor. Deze werd nog door de politie, ambulance en de getuige gezocht maar niet gevonden.

foto’s: Harrie Grijseels