Woning Arnhemse Temptation Island-ster uitgebrand: “Grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden”

Woning Arnhemse Temptation Island-ster uitgebrand: “Grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden”

Geplaatst op 8 juli 2022, om 14:46 uur

ARNHEM – “Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden”, zo schrijft Tempration Island-kandidate Rodanya op haar Instagram story. Het appartement aan het Gelderseplein dat afgelopen dinsdag volledig uitbrandde, was van Rodanya Kelsey (23) en haar twee kinderen.

De brand ontstond dinsdagmorgen iets na tienen op de zesde verdieping van een flatgebouw aan het Gelderseplein. De brandweer rukte met groot materieel uit. Als gevolg van de harde wind ontstond er veel rookontwikkeling en moesten nabijgelegen appartementen ook worden ontruimd. Twee personen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd, nadat zij rook hadden ingeademd.

Rodanya is moeder van 2 kinderen, een 2-jarig jongetje en een meisje van 7 maanden oud, en zij is inmiddels ook vier maanden zwanger van een tweeling. Ze is daarom met de nodige spoed op zoek naar een woning, zo laat Kelsey weten via haar Instagram-kanaal. Ze zoekt een woning het liefst in Arnhem of in de buurt ervan. “En anders maakt het niet uit”, zo schrijft ze. Omdat ook de inboedel van de Arnhemse ook volledig is afgebrand, zijn vriendinnen van haar een crowdfundingsactie gestart. Ze hopen zo’n 25.000 euro in te zamelen voor Kelsey en haar gezin.

Het is vooralsnog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Bij navraag bij de politiewoordvoerder is er in ieder geval geen enkele aanleiding om aan te nemen dat er opzet in het spel is: De politie is ook niet betrokken bij het onderzoek.

foto´s: Roland Heitink / Persbureau Heitink