Vrachtwagen crasht bij ongeval op A15: cabine verwoest

Vrachtwagen crasht bij ongeval op A15: cabine verwoest

Geplaatst op 8 juli 2022, om 14:35 uur

ROTTERDAM – Op de A15 bij de Maasvlakte bij Rotterdam heeft vrijdagochtend een kop-staartbotsing met twee vrachtwagens plaatsgevonden. De achterste vrachtwagen is hierbij hard gecrasht en de chauffeurscabine is totaal verwoest.

De crash vond iets voor 10:30 uur plaats. Volgens de politiewoordvoerder ging de crash er hard aan toe. Een van de bestuurders zat tijdelijk bekneld in de cabine van de vrachtwagen. Het slachtoffer is bevrijd door de brandweer en gewond vervoerd naar het ziekenhuis. Ook de traumahelikopter was opgeroepen voor medische assistentie aan het slachtoffer.

De snelweg was in beide richtingen volledig afgesloten waardoor er veel verkeershinder ontstond.

foto’s: 010Fotograaf