Lichaam van man aangetroffen in auto in Hengelo: Politie gaat uit van misdrijf

Lichaam van man aangetroffen in auto in Hengelo: Politie gaat uit van misdrijf

Geplaatst op 6 juli 2022, om 07:45 uur

HENGELO (OV) – De politie heeft dinsdag laat in de avond een melding gekregen van een overleden man in een auto op de kruising Parallelweg LS met de Veloursstraat in Hengelo Overijssel.

De politie liet op Twitter weten dat het ‘in eerste instantie een verkeersongeval leek, maar er is vermoedelijk sprake is van een misdrijf’. De politie onderzoek nog de identiteit van de overleden man in de auto. De omgeving is voorlopig afgesloten, waaronder de fietssnelweg F35, meldt de politie. Forensisch Opsporing verricht onderzoek, ook worden speurhonden en een drone ingezet en zal er een buurtonderzoek gedaan worden.

De woordvoerder meldt dat ze getuigen verzoeken die, dinsdag 5 juli na 22:30 uur, iets bijzonders hebben gezien contact op te nemen met de politie. “Hoe klein de aanwijzing ook eruit kan zien, voor de politie kan deze heel waardevol zijn. Bel daarom met 0900-8844.”