Pasgeboren puppy gedumpt in een tuin

Pasgeboren puppy gedumpt in een tuin

Geplaatst op 6 juli 2022, om 08:27 uur

MALDEN – Een pasgeboren dier is dinsdag in een tuin gedumpt. Volgens de dierenambulance gaat het om een jonge puppy. Het erg jonge diertje is gevonden in een tuin aan de Rozenstraat in Malden.

Het diertje is een puppy, zo vertelt de dierenambulance Maasland. “Hij/zij is nog wel heel erg jong”  De dierenambulance heeft de kleine met spoed naar de opvang gebracht waar hij goed verzorgd gaat worden. “Wat we in ieder geval weten is dat het kleine hummeltje in een tuin is aangetroffen en door de vindster in een doek is gewikkeld om warm te blijven.”

Puppy of toch konijn?
Op Facebook gaat de discussie flink los, want daar wordt in twijfel getrokken of het inderdaad een puppy is of, zoals door heel veel mensen wordt genoemd, een jong konijntje. Gezien het uiterlijk van het diertje en de zeer jonge leeftijd van het dier ontstaat er een flinke discussie op Facebook. De Dierenambulance blijft erbij: het is daadwerkelijk een puppy. “Dat is door de opvang bevestigd.”

Mocht iemand meer weten over wat er gebeurd zou kunnen zijn, dan vraagt de Dierenambulance Maasland om je het bij hen te melden.