Nederlandse man en vrouw zwaargewond bij ongeval in Duitsland: Tilburger lichter gewond

Nederlandse man en vrouw zwaargewond bij ongeval in Duitsland: Tilburger lichter gewond

Geplaatst op 4 juli 2022, om 18:52 uur

GOCH – Een 54-jarige man uit Tilburg raakte zondagmiddag gewond na een aanrijding in de Duitse plaats Goch. Twee andere mensen, een 41-jarige man uit Arnhem en een 50-jarige vrouw, zijn zwaargewond geraakt bij de botsing. Zo bevestigt de Duitse politie.

Die avond ging het rond 17:55 uur gruwelijk mis. Die avond reed de Arnhemmer met een vrouw op de kruising van de Reuterstrasse en de Kalkarer Strasse in Goch. Hij wilde met zijn auto rechtsaf slaan op het kruispunt, maar zag daarbij een auto van een 54-jarige man uit Tilburg over het hoofd, waarna de botsing ontstond.

De twee raakten zwaargewond. De bestuurder uit Tilburg raakte lichter gewond. De Duitse politie heeft de weg lange tijd afgesloten vanwege sporenonderzoek.