Mogelijke aanwijzing gevonden in zoektocht naar vermiste Gino(9)

Mogelijke aanwijzing gevonden in zoektocht naar vermiste Gino(9)

Geplaatst op 3 juni 2022, om 20:10 uur

In de zoektocht naar de vermiste Gino heeft de politie een speeltuintje in Kerkrade afgezet. Daar is iets gevonden door burgers wat in verband wordt gebracht met de vermissing. Wat er precies is gevonden is nog niet bekend.

Er wordt op dit moment gezocht in de wijk Haanrade in Kerkrade, dit is een ander speeltuintje dan waar de 9-jarige twee dagen geleden verdween.
Een speciaal opsporingsteam van de politie is het gebied aan het doorzoeken. Het is niet duidelijk wat de politie precies zoekt. Ook de woordvoerster van de politie kon daar niets over zeggen.

De 9-jarige Gino uit Maastricht verdween woensdagavond in Kerkrade, waar hij bij zijn 32-jarige zus logeerde, omdat zijn moeder ziek was. Volgens een andere zus, van 21, ging hij, op de avond van zijn verdwijning, nog even voetballen op een speelplek in Kerkrade, vlak bij zijn logeeradres. Om 19.30 uur had hij terug moeten zijn. Maar sindsdien is hij spoorloos.

Lees ook: Step gevonden in zoektocht naar vermiste Gino (9)