Politie: Twee doden Den Bosch mogelijk bewoners

Politie: Twee doden Den Bosch mogelijk bewoners

Geplaatst op 3 juni 2022, om 13:23 uur

Den Bosch – Donderdagavond vonden agenten in een woning aan de Zesde Reit de dode lichamen van twee personen. Om te achterhalen wat er met deze mensen is gebeurd startten wij een onderzoek.

Een buurtbewoner meldde aan het begin van de donderdagavond bij de politie dat de bewoners van het huis al langere tijd niet meer waren gezien. Toen collega’s poolshoogte gingen nemen besloten ze, mede op basis van de verklaring van de buurtbewoner, om bij de woning naar binnen te gaan. Binnen troffen ze de levenloze lichamen aan van twee personen. Onder andere forensisch rechercheurs kwamen ter plaatse en startten een sporenonderzoek. Verder werden getuigen gehoord. Uit de voorlopige bevindingen van het onderzoek en de aangetroffen situatie blijkt dat de dode personen al langere tijd in de woning hebben gelegen. Wij houden er sterk rekening mee dat het gaat om de bewoners, maar we hebben de identiteit van deze mensen nog niet kunnen vaststellen.

Het forensisch onderzoek in de woning werd in de loop van de nacht afgerond. Op dit moment is nog niet duidelijk wat er is gebeurd en houden we nog alle mogelijke scenario’s open. Daarbij kunnen we vooralsnog ook een misdrijf niet uitsluiten. Verder onderzoek zal in de komende tijd moeten uitwijzen wat zich in de woning heeft afgespeeld.