Verdachten aangehouden in onderzoek overval supermarkt

Verdachten aangehouden in onderzoek overval supermarkt

Geplaatst op 25 mei 2022, om 15:59 uur

Zaandam – De politie heeft op woensdag 18 mei een 34-jarige man uit Koog aan de Zaan in Zaandijk aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een supermarkt aan het Zilverschoonplein op zaterdag 14 mei rond 18:30 uur.

Een dag later, op donderdag 19 mei, werd ook een 18-jarige vrouw uit Koog aan de Zaan door de recherche aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid. Zij werd naar verhoor weer heengezonden, maar blijft verdachte in deze zaak. De andere verdachte is inmiddels voorgeleid voor de rechter-commissaris en hij blijft voorlopig vast zitten.

De recherche zet het onderzoek voort.

2022094420

Lees ook het eerdere persbericht.