Verdacht pakketje gevonden in woning Amsterdam

Verdacht pakketje gevonden in woning Amsterdam

Geplaatst op 25 mei 2022, om 17:43 uur

De politie heeft in een woning aan de Marnixstraat bij Amsterdam een verdacht pakketje gevonden. De explosieven opruimingsdienst (EOD) is ter plaatse om onderzoek te doen of het pakketje ook daadwerkelijk gevaarlijk is.

Volgens een woordvoerder van de politie waren zij al eerder op de dag aanwezig in de woning. Toen de politie naar binnen wilde roken zij een verdachte geur. Vervolgens werden er meerdere hulpdiensten opgeroepen, zoals de brandweer, de ambulance en dus ook de EOD.

Waarom de politie onderzoek uitvoerde in de Marnixstraat, wil de woordvoerder niet zeggen.https://twitter.com/MatthijsVak423/status/1529477008882814980?s=20&t=IGjjZ4yfqoKG5dIkIz5YUA