Vier verdachten aangehouden na vechtpartij Almere

Vier verdachten aangehouden na vechtpartij Almere

Geplaatst op 25 mei 2022, om 15:02 uur

Almere – De recherche hield dinsdag 24 mei 2022 een 35-jarige verdachte uit Almere aan op verdenking van poging doodslag. Een week eerder werden al drie andere verdachten aangehouden. Zij worden ook verdacht van betrokkenheid bij het geweldsincident waarvan een 29-jarige man uit Amsterdam het slachtoffer werd.

Maandag 9 mei kreeg de politie informatie over de vechtpartij die een week eerder in de vroege ochtend van zondag 1 mei plaatsvond in Almere. Na een ruzie op straat raakte daarbij een 29-jarige man gewond. De politie stelde direct een onderzoek in. Vorige week werden al drie verdachten aangehouden. Deze verdachten waren een 36-jarige man uit Almere, een 35-jarige man uit Heino en een 23-jarige man uit Hilversum. Deze drie verdachten zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 35-jarige man uit Almere die gisteren werd aangehouden zit nog vast en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De 29-jarige man die gewond raakte bij de mishandeling overleed maandag 9 mei in het ziekenhuis. Uit onderzoek is geen verband gebleken tussen de mishandeling en het latere overlijden van het slachtoffer.