Twee mannen gearresteerd voor zware mishandeling

Twee mannen gearresteerd voor zware mishandeling

Geplaatst op 12 mei 2022, om 13:07 uur

Roosendaal – In twee woningen in de wijken Kalsdonk en Kortendijk zijn dinsdag 10 mei twee jongens aangehouden. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij een incident met een auto waarbij een man gewond raakte.

Op vrijdagavond 11 maart hadden mensen een gewonde man op de Van Beethovenlaan gevonden. Ze zagen dat hij aan een rijdende auto hing en daarna was gevallen. Dit 33-jarige slachtoffer, zonder vaste woon- of verblijfplaats werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident was gefilmd, waarna er beelden op social media verschenen. Naar aanleiding van het politieonderzoek werden dinsdag jl. twee 17-jarige jongens gearresteerd. Ze hebben dezelfde dag verklaringen afgelegd. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt. Zij moeten zich later aan de rechter verantwoorden.