Tweede man gearresteerd voor schietpartij

Tweede man gearresteerd voor schietpartij

Geplaatst op 12 mei 2022, om 12:51 uur

Goes – In een verzamelgebouw van de politie in Breda is woensdagmorgen 11 mei een tweede verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij, die op 27 januari jl. op het Geldeloozepad plaatsvond.

Sinds het incident werkt de politie met een Team Grootschalig Onderzoek, onder leiding van een officier van justitie, aan de zaak op zoek naar de daders. Op 10 februari werd een eerste verdachte, een 24-jarige man uit Middelburg aangehouden. De politie had al langere tijd zicht op een tweede verdachte, namelijk een 22-jarige man uit Middelburg. Omdat hij in het buitenland zat, kon hij niet eerder worden aangehouden. Na zijn arrestatie vond een zoeking in zijn woning plaats. De 24-jarige Middelburger zit ook nog steeds vast.