Beelden van vechtpartij station Eindhoven in Bureau Brabant

Beelden van vechtpartij station Eindhoven in Bureau Brabant

Geplaatst op 12 mei 2022, om 13:07 uur

Eindhoven – Een mishandeling op het station in Eindhoven en opnieuw een spoofing zaak, dit keer in Boxtel, zijn de onderwerpen die we van uit de eenheid Oost-Brabant op maandag 16 mei onder uw aandacht brengen. De vraag aan u is nog steeds simpel; wie weet wie de daders zijn?

Mishandeling station Eindhoven
Op donderdag 23 december rond 23.30 uur is er een korte maar pittige vechtpartij op het perron van het station in Eindhoven. Twee mannen komen verhaal halen bij een groepje vrienden. Een van de drie krijgt daarbij enkele rake klappen en een knietje in zijn gezicht. Slachtoffer heeft een gescheurde lip. We tonen beelden van de mishandeling en hopen dat er mensen zijn die ons kunnen vertellen wie de daders zijn.

Spoofing in Boxtel
En we hebben maandag weer een spoofing zaak.  Het slachtoffer werd overtuigd om alle belangrijke en persoonlijke bankgegevens aan een nep-bankmedewerker te overhandigen. En weer is het drama groot als bankrekeningen en spaarrekeningen door criminelen worden geplunderd. We laten beelden van een man zien die pinde met een buitgemaakte pas. Wie kent hem?

Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en wordt daarna tot dinsdagmiddag elk uur herhaald.