Ook 18-jarig slachtoffer ook overleden na scooterongeval Alblasserdam

Ook 18-jarig slachtoffer ook overleden na scooterongeval Alblasserdam

Geplaatst op 8 mei 2022, om 09:23 uur

Alblasserdam – De 18-jarige vrouw die bij het scooterongeluk op 6 mei op de Edisonweg zwaargewond raakte, is overleden. Een 19-jarige plaatsgenoot die ook op de scooter zat, overleed al kort na het ongeval met de personenauto.

Het ongeval vond die nacht rond 01:30 uur plaats op de kruising met het Molenpad. De twee vrouwen op de scooter raakten allebei zwaargewond. De 18-jarige Alblasserdamse werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis vervoerd, waar ze alsnog overleed.

De 24-jarige bestuurder van de auto uit Papendrecht bleef bij het ongeval ongedeerd. Hij reed na de botsing een paar honderd meter door, stopte alsnog en liep terug naar de plaats van het ongeval. Hij werd aangehouden en is verhoord. De automobilist had niet gedronken en geen drugs gebruikt.

Getuigen nog steeds welkom
Om de toedracht van het tragische ongeval in kaart te brengen, spreken we nog steeds graag met politie met getuigen. Heeft u het ongeval zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken? Bel dan naar 0900-8844 en vraag naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer.