Dodelijk verkeersongeval, twee overstekende voetgangers geschept door auto

Dodelijk verkeersongeval, twee overstekende voetgangers geschept door auto

Geplaatst op 8 mei 2022, om 07:19 uur

Loon op Zand – Afgelopen nacht heeft een dodelijk verkeersongeval plaats gevonden op de Midden Brabantweg waarbij twee slachtoffer zijn overleden. Het gaat om een 19-jarige man uit Waalwijk en een 20-jarige man uit Drunen. Ze waren te voet en staken kennelijk de weg over waarbij ze werden geschept door een auto bestuurd door een 23-jarige Tilburger. De automobilist kwam vanuit de richting Tilburg en reed in de richting van Waalwijk. Beide slachtoffers werden nog gereanimeerd. Een slachtoffer overleed ter plaatse, de ander in het ziekenhuis.

Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Het team Verkeer onderzoekt de toedracht. Getuigen van dit ernstige verkeersongeval worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-08844, dossiernummer 2022116597.