Man zwaargewond na steekincident Bergeijk

Man zwaargewond na steekincident Bergeijk

Geplaatst op 8 mei 2022, om 10:45 uur

Bergeijk – In een woning aan de Eykereind in Bergeijk is gisteren een persoon zwaar gewond geraakt bij een steekincident. De hulpdiensten werden om 18.00 uur gealarmeerd toen een ruzie volledig uit de hand liep. Ter plaatse troffen zij een 37-jarige zwaargewonde man aan met meerdere steekwonden.

De verdachte, een 51-jarige man gaf onmiddellijk aan dat hij verantwoordelijk was voor de verwondingen. Deze persoon is dan ook aangehouden voor poging doodslag/moord. Een trauma arts is door een traumahelikopter ingevlogen en heeft eerste hulp verleend.

Het slachtoffer is daarna door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar hij wordt behandeld aan zijn verwondingen.