Brand uitgebroken op vakantiepark Peter Gillis

Brand uitgebroken op vakantiepark Peter Gillis

Geplaatst op 8 mei 2022, om 10:52 uur

Cranendonck – Afgelopen zaterdag is er brand uitgebroken op een van de vakantieparken van Peter Gillis. Dat bevestigt de 60-jarige Gillis aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws.

Op het park Slot Cranendonck in Noord-Brabant brak de brand uit in een stacaravan. De brand zou zijn ontstaan door een televisie. De huurders van de stacaravan waren op het moment van de brand niet aanwezig. Volgens Peter valt de schade mee in de stacaravan.

Gillis is bekend van het SBS6-programma Familie Gillis: Massa is Kassa. Daarin wordt hij, samen met zijn familie, gevolgd door de camera’s. Het programma trekt steevast honderdduizenden kijkers naar SBS6.

Foto: Ter illustratie