Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam

Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam

Geplaatst op 6 mei 2022, om 10:20 uur

Bij een schietpartij in Alblasserdam zijn vrijdag aan het eind van de ochtend een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw doodgeschoten. Twee anderen raakten zwaargewond. Dat bevestigd de politie aan RTV Rijnmond.

Even voor 11:00 uur kwamen de eerste berichten binnen van een schietpartij aan de Molensingel. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Voor de hulpverlening zijn meerdere ambulances en twee traumahelikopters ter plaatse gekomen.

Mogelijk gaat het om een zorgboerderij Tro Tardi waar het incident plaatsvond. Hier werken vooral kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook biedt de zorgboerderij plaats aan jongeren en volwassenen die de draad in hun leven weer op moeten pakken.

De verdachte is na een klopjacht aangehouden.

Foto’s Joey Bremer – www.010fotograaf.nl

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram