Slachtoffer na steekincident nog in ziekenhuis

Slachtoffer na steekincident nog in ziekenhuis

Geplaatst op 6 mei 2022, om 12:14 uur

‘s-Heer Arendskerke – Bij een steekincident in een woning aan de Wissekerkseweg raakte donderdagmorgen 5 mei de bewoner (73) gewond. De aanleiding ligt in de relationele sfeer. Zijn vrouw (71) kreeg een oproeping voor een OM-zitting en is aan de hulpverlening overgedragen.

Het incident vond rond 9.30 uur plaats. Het echtpaar kreeg onderling ruzie, waarbij de man vermoedelijk werd gestoken. Hij is in het ziekenhuis opgenomen. De vrouw legde donderdagmiddag in het politiecellencomplex een verklaring af. Ze ontving een oproep voor een hoorzitting in juli door een officier van justitie. Ze mocht ’s avonds het complex verlaten. Voor verder hulp wordt zij in contact gebracht met de juiste hulpverleningsinstanties.