19-jarige vrouw om het leven gekomen bij aanrijding Edisonweg

19-jarige vrouw om het leven gekomen bij aanrijding Edisonweg

Geplaatst op 6 mei 2022, om 13:11 uur

Alblasserdam – Bij een aanrijding tussen een personenauto en een scooter op 6 mei op de Edisonweg in Alblasserdam is een vrouw om het leven gekomen. Het gaat om één van de twee opzittenden van de scooter: een 19-jarige vrouw uit Alblasserdam. De tweede opzittende, een 18-jarige vrouw uit Alblasserdam, raakte zwaar gewond en is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 01.30 uur kwam de bestuurder van de personenauto op de kruising Molenpad-Grote Beer in botsing met de scooter. De vrouwen werden van hun scooter geslingerd, waarbij de 19-jarige vrouw ter plaatse overleed.

De 24-jarige bestuurder uit Papendrecht bleef bij het ongeval ongedeerd. Hij reed na de botsing een paar honderd meter door, stopte alsnog en liep terug naar de plaats van het ongeval. Hij werd aangehouden en wordt verhoord. De automobilist had niet gedronken of drugs gebruikt.

De politie heeft het ongeval in onderzoek en zoekt getuigen. Heeft u het ongeval zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken? Bel dan naar 0900-8844 en vraag naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer.